Deputatul PSD Cătălin Tiuch: „Domnul Robu nu se ridică la nivelul funcţiei...

Deputatul PSD Cătălin Tiuch: „Domnul Robu nu se ridică la nivelul funcţiei de primar al oraşului Timişoara. Poate ar fi un bun primar într-un orăşel de Garcia Marquez”. Ce gest al edilului l-a înfuriat

6
DISTRIBUIȚI

catalin tiuch deputat 3

Deputatul PSD Cătălin Tiuch l-a atacat dur astăzi pe primarul Nicolae Robu. Sătul la fel ca şi restul colegilor săi de partid ca PSD să fie atacat de edilul timişorean, Tiuch l-a admonestat pe primarul Nicolae Robu. Pesedistul susţine că edilul Timişoarei ar trebui să lase teoriile la o parte şi să meargă la Bruxelles pentru a vedea cum primarii marilor oraşe merg să ceară bani pentru proiectele pe care le au.

„Nu se poate, ca la dezbaterea pentru centură, muncipiul Timişoara să nu aibă pe nimeni care să susţină centura.


Degeaba mergem noi parlamentarii dacă nu există tehnicul care să vină să susţină punctele noastre de vedere. Mie îmi pare rău să spun asta, dar domnul Robu nu se ridică la nivelul funcţiei de primar al oraşului Timişoara. Poate ar fi un bun primar într-un orăşel de Garcia Marquez unde lucrurile sunt încremenite în timp, unde se joacă fotbal prost. (…) Nu poţi să cuprinzi Timişoara pe Facebook. Aici ar trebui făcută politica altfel. Lipsa de viziune nu poate fi acoperită cu scandal. Din păcate ONG-urile atrag mulţi bani. Dacă vă uitaţi la discursurile domnului Ciuhandu din 1996 sunt aceleaşi. Domnul Robu este cel care e încremenit în timp. Îl invit public să vină cu mine la Bucureşti, să vină cu mine cu avionul. Dacă nu vrea cu avionul, că nu poţi să stai pe Facebook, că nu ai semnal, mergem cu maşina. Eu sunt un bun bănăţean, am văzut că nu stă în genunchi. Îl aduc acolo unde are nevoie de sprijin pentru proiectele unde nu face altceva decât să înjure în presă. Măcar ar trebui să întoarcă vizitele miniştrilor din cabinetul Ponta”, a spus Tiuch.

6 COMENTARII

  1. exercitiu de memorie domnule catalin tiuch: joi seara, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. ce ai declarat unor virtuali alegatori (dintr-un sat „metropolitan”) convocati din disperarea pierderii alegerilor de catre ponta? ai venit sa ne sfidezi imbracat in hanoracul rosu cu votati ponta.
    citez aproximativ, pt ca nu am avut inspiratia sa te inregistrez: „TIMISOARA nu are nevoie de centura de Sud pentru ca doar citeva camioane ar trece pe ea.” aceasta este viziunea psd-ului.
    alte lucruri declarate: nu ajuti decit comunitatile conduse de primari psd
    let me guess, in 2016 o sa candidezi la primaria tm?

  2. Monseur Cătălin se agaţă de notorietatea primarului, poate-poate îl bagă şi pe el cineva în seamă. Căci, altfel, n-am prea auzit de el…

  3. Domnul Robu este primar-vedeta: ii place sa fie bagat in seama si sa fie centrul atentiei; in rest, in afara de proiectele care se fac acum (pe care se lauda ca ii apartin dar de fapt sunt ale fostei administratii PNTCD) si care si ele sunt facute la misto, numai investitii proaste si circ. Mi-e sila.

  4. Reformarea clasei politice romanesti, deci si a lui robu, dar si a lui bojin (ca nici el nu face cinste Timisului dupa arestarile DNA) se poate face prin aplicarea Punctul 8-Proclamatia de la TIMISOARA!

  5. Domnule deputat Catalin Tich.

    As vrea sa va reamintesc ca ati fost trimis in parlament in primul rand pentru lobby (la limita legalului).
    Da, sa face-ti lobby pentru proiectele Timisorii si ale judetului Timis.
    Spitalul de copii este un proiect pentru care in 2012 ati spus voi, atunci, ca este de suflet.
    Va rog! Aveti ocazia, cel putin dumneavoastra nu trebuia sa vorbii despre subiectul acesta.

    Spitalul de copii este al judetului Timis si nu numai, va rog, pana sa expediati primaru la Bruxelles, hai sa ne asiguram ca ati facut voi tot ce ati putut aici, acasa, la Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.