„Dobrică“ din Şuie Paparude debutează în muzica de teatru, la premiera spectacolului...

„Dobrică“ din Şuie Paparude debutează în muzica de teatru, la premiera spectacolului „Hotel PM” de la Timişoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

dobricaMihai Dobre („Dobrică“), unul din membrii fondatori ai formaţiei Şuie Paparude, debutează în muzica de teatru, primul spectacol pentru care a compus fiind Hotel PM, un spectacol de Andrea Gavriliu, care va avea premiera sâmbătă 7 martie, de la ora 19.30, la Teatrul German de Stat din Timişoara.

„Am cunoscut-o pe Andreea fiindcă mi-a atras atenţia piesa ei, «Zic Zac». Am auzit «Plastikman» într-o piesă de teatru din România. Ne-am împrietenit şi ea a venit cu propunerea să realizez muzica pentru acest spectacol. E prima mea piesă de teatru la care compun muzică. Am mai lucrat la două filme, dar la teatru e altceva”, ne-a declarat Dobrică.

„Camera de hotel este expresia lipsei de apartenenţă. Camera de hotel nu e acasă. Camera de hotel are un efect afrodiziac, angoasant, surescitant. «Hotel PM» găzduieste doar clienţi ce trăiesc intens şi cu o viteză halucinantă.


Ei explorează fiecare miracol pe care îl rezervă cei trei (+ unu) pereţi, pe un fond sonor perfect sincronizat cu instinctele lor. So, business or pleasure?“, este descrierea spectacolului realizat de Andrea Gavriliu.

„Cea mai frumoasă piesă a spectacolului am terminat-o după  evenimentele de la Charlie Hebdo. Sunt nouă piese, la două dintre ele am folosit sample-uri de voci, una dintre ele fiind din Laurie Andreson – «Oh Superman».  Am construit piesele pe scenariul Andreei, a fost o experienţă foarte plăcută care sper să se repete. Hotel PM e genul de piesă adresat celor care nu merg la teatru să vadă piese de Shakespeare, Caragiale sau Cehov. E un scenariu original şi interesant”, a mai adăugat Dobrică. Muzicianul va fi prezent în această seară de la ora 23 în clubul Amplificat unde va susţine un DJ set „mai altfel“ şi este nerăbdător să revină alături de colegii săi din Şuie Paparude în oraşul nostru. „Întotdeauna Timişoara a fost un oraş special pentru noi. Şi, după accidentul lui Miki, Timişoara înseamnă foarte mult. Pregătim un videoclip nou cu Şuie Paparude, chiar săptămâna trecută ne-am decis care să fie piesa. Sper să ajungem în luna aprilie în Timişoara şi până atunci clipul va fi deja lansat. Miki e mult mai bine şi avem în acest an programate multe concerte. Vom fi prezenţi la toate festivalurile mari şi pregătim noul nostru album“, a mai precizat Mihai Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.