Doi hoți din magazine, prinși de polițiști în weekend. Ce au furat

Doi hoți din magazine, prinși de polițiști în weekend. Ce au furat

0
DISTRIBUIȚI

furt

Doi hoți din Timișoara au fost prinși de polițiști în weekend-ul recent încheiat după ce au furat mai multe produse alimentare în valoare de peste 800 de lei.

Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost chemați de agenții de pază ai unei societăți comerciale din oraș după ce un bărbat a trecut de casa de marcat fără să plătească mai multe produse. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au legitimat pe suspect și au constatat că este vorba despre un timișorean în vârstă de 57 de ani care a încercat să fure mai multe produse alimentare, dar și cosmetice, în valoare de 500 de lei.

O situație asemănătoare a avut loc în aceeași zi, într-un alt magazin din Timișoara, dar de data aceasta este vorba despre o tânără de 21 de ani.


Fata a trecut de casa de marcat, dar a „uitat” să își plătească cumpărăturile în valoare de 330 de lei.

Polițiștii Secției 5 Timișoara s-au deplasat la magazinul respectiv pentru a-i cere explicații tinerei. Prejudicul, în valoare totală de 830 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar bunurile au fost predate păgubiţilor. În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.