Două timişorence şi-au mărit buzele în club, în cadrul unui inedit Botox...

Două timişorence şi-au mărit buzele în club, în cadrul unui inedit Botox Party FOTO

7
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-418770082">

botox (10)Moda petrecerilor denumite generic „Botox Party“ pare să prindă tot mai bine şi pe meleagurile noastre, evenimentele dedicate operaţiilor estetice având parte de o serie de curioşi. După ce în luna februarie a acestui an, într-un club din zona Piaţa Unirii s-a desfăşurat primul party de acest fel, marţi noaptea timişorencele au avut parte de un nou Botox Party în clubul Porkys din Complexul Studenţesc. La faţa locului, două timişorence au avut parte de operaţiuni de mărire a buzelor, realizate de doctor Jugoslava Muncan. Dincolo de privirile curioşilor, evenimentele de acest gen par să iniţieze un nou „trend“ în party-urile timişorene.

7 COMENTARII

  1. @Seba: cu un asemenea limbaj te-ai aşezat direct lângă(sau între?) tristele din poze, care la douăzeci şi ceva de ani se prostesc imitând tâmpiţi din show-biz. Deşi e tristă, e relevantă ca ştire pentru că arată ce faună populează stabilimentele din oraş denumite „cluburi” şi evenimentele denumite „party-uri” şi cât de mult a pervertit mercantilismul şi consumerismul conceptul de distracţie. Una e petrecerea cu brăţări şi alta e concursul cu premii în injectări cu botox (am văzut afişul, cred că nici plătit nu m-aş duce la aşa „eveniment” care cică se va ţine în fiecare marţi) iar combinarea lor e de neam prost precum o asemenea intervenţie într-un local.

    @Zoltan Varga: cine a făcut pozele? că presimt că ele vor genera „meme, meme, meme, mii de meme”!

  2. Se poate umfla si netezi si puță bătrână și scofâlcită?
    Vreau și eu un parti din asta, că tare frumoase mai sunteți, sa vă îmbrățișeze băbuța. Dau telefon dacă și apăi când se poate, că e mai bun ca neietu’ ăsta invidios.
    And you need jesus , păcătoși mothafukaz.

  3. Se poate umfla si netezi si puță bătrână și scofâlcită? Vreau și eu un parti din asta, că tare frumoase mai sunteți, sa vă îmbrățișeze băbuța. Dau telefon dacă și apăi când se poate, că e mai bun ca neietu’ ăsta invidios. And you need jesus , păcătoși muthafukaz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.