DRIFTURI şi motoare turate la maximum în Timişoara. Cum s-a dat în...

DRIFTURI şi motoare turate la maximum în Timişoara. Cum s-a dat în spectacol „Blondina”, singura Dacie 1300 Turbo 4×4 FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1965711467">

iveco2015 (17)

Drifturi, liniuțe și motoare ambalate la maximum – toate, în cinstea femeilor. Pasionații de curse și-au „ars” cauciucurile în fața sutelor de persoane prezente la un meeting organizat cu ocazia Zilei de 8 Martie. Evenimentul a avut loc în parcarea de la Iveco și a strâns peste 400 de persoane. La show a fost prezentă și ”Blondina”, singura Dacie Belină 1300 Turbo 4×4 din țară, care a fost unul din principalele puncte de atracţie.

Deși întâlnirea a fost pusă la cale cu câteva luni de zile înainte, organizatorul, Victor Ioan, s-a gândit să că ar fi mai bine să aibă loc de 8 Martie, în cinstea doamnelor și domnișoarelor. „Am organizat meeting-ul intenționat de 8 Martie, în onoarea femeilor. Am creat un eveniment pe Facebook la care și-au anunțat participarea vreo 600 de persoane. La meeting au venit mașini din Caraș-Severin, din Timiș, Hunedoara și Arad”, ne-a spus Victor Ioan.

Vedetele zilei au fost bijuteriile pe patru roți, dar și fetele frumoase care au asistat la spectacol. Șoferii și-au arătat abilitățile în materie de drifturi și liniuțe, iar distracția pe patru roți a durat câteva ore bune.

Victor Ioan ne-a mai spus că este o diferență între vitezomani și pasionații de cruse. „Oamenii ne privesc ca pe niște persoane care pun viața în pericol a altor oameni. Nu e adevărat. Noi, pasionații adevărați, respectăm regulile de circulație mai bine decât alți șoferi și nu ne dăm în stambă în trafic. Sunt persoane care investesc în mașinile lor și cărora nu le convine să și le strice pe drumurile pline de gropi din oraș. În trafic suntem civilizați. Noi ne mai adunăm să socializăm în fața stadionului din Timișoara, dar acolo mai vin și alte persoane care ne fac de râs și se iau la întrecere, iar din cauza asta suntem băgați în aceeași oală”, a spus tânărul.

Următorul eveniment anunțat este DrifTim Show de Mărțișor. Prima etapă va avea loc în 14 martie, de la ora 14.30, în pacarea de lângă Casa Tineretului din Timișoara.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.