După ce a anunţat că pleacă, Sorin Cociobea, exclus din PSD. Vezi...

După ce a anunţat că pleacă, Sorin Cociobea, exclus din PSD. Vezi cine a făcut propunerea UPDATE 2 Motivaţia oficială a partidului

2
DISTRIBUIȚI

COCIOBEA01_resize

Anunțul făcut, ieri, de consilierul județean Sorin Cociobea că nu mai face parte din grupul PSD, susţinând că  „mă simt extrem de fericit pentru că am scăpat de cancer, am scăpat de cancerul PSD„, și atacurile extrem de dure la adresa conducerii județene a organizației Timiș nu a rămas fără urmări. Pesediștii timișeni au votat în Biroul Permanent Județean de astăzi excluderea lui Cociobea din partid. Toți cei prezenți au fost de acord cu propunerea făcută de președintele interimar al organizației Sorin Grindeanu, cel care aseară la PRESSALERT LIVE a fost acuzat că „prin telefon nu poţi să conduci un judeţ.


(…) E o conducere haotică, nu mai ştie nimeni despre ce e vorba”. Până la ora redactării acestui material, Cociobea nu a putut fi contactat.

UPDATE 1 Sorin Cociobea a comentat pentru PRESSALERT.ro: „nu pot să spun decât că se dovedește clar ca e o filiala condusă haotic. Calitatea de consilier judeţean o pot pierde doar în cazul în care îmi este retras sprijinul politic de către partidul pe a căre-i lista am fost ales. În cazul meu PDL. Şi eu întreb – de pe ce listă îmi retrag ei mie sprijinul? Şi cine ar urma într-un astfel de caz după mine, PSD sau PDL?”.

UPDATE 2 PSD Timiş a trimis un comunicat de presă în care confirmă excluderea lui Cociobea „datorită încălcării grave a Statutului partidului”. De asemenea, pesediştii au anunţat că „domnul Sorin Cociobea urmează să îşi piardă şi mandatul de consilier judeţean”.

Titu Bojin a declarat că, în condiţiile în care Cociobea a fost exclus din PSD acesta nu mai poate fi consilier judeţean. „În mod normal dacă a fost exclus din partid şi nu mai este membru PSD trebuie să i se retragă şi sprijinul politic. PSD trebuie să facă o solicitare către CJT prin care să anunţe că acesta nu mai are susţinerea partidului”, a spus Bojin.

 

 

2 COMENTARII

  1. Bine a-ti face voi politicieni sa va dati demisia si sa va incolonti in mars laPUSCARIE ca toti veti ajunge acolo inainte mars cu onor prezentati catusele

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.