Elevii din județul Timiș, încurajați să colecteze deșeuri selectiv. Cum vor fi...

Elevii din județul Timiș, încurajați să colecteze deșeuri selectiv. Cum vor fi recompensați cei mai silitori copii

0
DISTRIBUIȚI

cladire abandonata degradata piata traian ruina gunoi (72)

Elevii din județul Timiș sunt invitați, și în acest an, să se înscrie într-un concurs de educație ecologică și colectare selectivă, la finalul căruia pot câștiga premii substanțiale. Este vorba despre concursul național „Școala Zero Waste”, care se află la a treia ediție.

Școlile din județul Timiș care doresc să intre în competiția pentru marele premiu reprezentant de o tablă interactivă, se mai pot înscrie până la finalul acestei săptămâni, în data de 28 martie.


De asemenea, cei mai silitori elevi vor putea câștiga un laptop, o bicicletă, o tabletă sau un aparat foto. În plus, profesorii coordonatori ai primelor trei școli caștigătoare în concursul „Școala Zero Waste” ediția 2015 vor primi câte o tabletă.

„Spre deosebire de edițiile anterioare, în acest an accentul va fi pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori. Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte, oferindu-se astfel șanse egale tuturor școlilor participante, indiferent dacă sunt de la oraș sau de la țară, dacă au sau nu mulți elevi, sau dacă numărul participanților este mare sau mic”, anunță reprezentanții Asociației „EcoStuff România”, organizatorii competiției. În acest an, concursul „Școala Zero Waste” se va desfășura între 20 aprilie și 29 mai. Mai multe informații despre competiție găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.