EXCLUSIV Traian Băsescu, sătul de osanalele lui Dorel Onaca: „Termin-o, că plec”...

EXCLUSIV Traian Băsescu, sătul de osanalele lui Dorel Onaca: „Termin-o, că plec” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

basescu onaca 2

Discursul fostului consilier prezidenţial, actual secretar general al PMP, Dorel Onaca a fost de departe cel mai linguşitor la adresa lui Traian Băsescu de la întâlnirea de la Timişoara. Cu o faţă căzută, fostu preşedinte a ascultat zicerile lui Onaca impasibil până acesta a început să-l pomenească întruna când a vorbit despre organizarea noului partid. „Lasă-mă” i-a spus de pe locul său din primul rând, Băsescu lui Onaca, dând din mână.

Fostul consilier nu a priceput mesajul, continuându-şi discursul mobilizator „cu cât de greu ne este acum, cu atât mai mare va fi victoria când vom câştiga alegerile”.


Singurul care nu a aplaudat a fost Traian Băsescu. Cuvântarea lui Onaca a continuat şi mai patimaş, acesta încercând să-şi mobilizeze colegii, amintindu-le că „în ultimii 14 ani şi sigur în ultimii cinci ani, singurul care a câştigat toate alegerile din România – domnul preşedinte Traian Băsescu”. În loc să se bucure şi să zâmbească, fostul şef al lui Onaca i-a făcut un semn categoric din mâini, spunându-i „Termin-o că plec”.

Secretarul general al PMP şi-a continuat discursul motivaţional, la final reuşind să-i provoace un nou gest de lehamite fostului preşedinte, care a dat iarăşi din mână exclamând „hai, mă”, atunci când Onaca a anunţat că „în parteneriat cu domnul preşedinte Traian Băsescu să oferim României cel mai competent prim ministru”. În momentul în care a urcat pe scenă, Traian Băsescu devenit, brusc, vesel şi extrem de combativ, dar a anunţat că nu vrea funcţia de prim ministru pentru că nu mai are aspiraţii politice personale.

2 COMENTARII

  1. boss, daca tot ai filmat cu telefonul…nu ai prins si 2-3 vorbe din ce a zis baselu? ca era mai interesant decat aberatiile lui onaca. sau tu esti doar pe sistem tabloid si cautat firu de par in cacat? hai incearca sa mai si faci cat de cat un minim jurnalism, nu doar scandal si cretinatati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.