EXCLUSIV Viza de SUA din paşaportul lui Nicolae Robu, plătită din fondurile...

EXCLUSIV Viza de SUA din paşaportul lui Nicolae Robu, plătită din fondurile Primăriei Timişoara

5
DISTRIBUIȚI

DNA LA PRIMARIE07_robu (1)

Viza pentru vizita din Statele Unite ale Americii a liberalului Nicolae Robu a fost plătită din fondurile Primăriei Timişoara – se arată într-un răspuns primit de PRESSALERT.ro de la municipalitate. Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a fost într-o vizită în SUA împreună cu senatorul liberal Ben Oni Ardelean, edilul participând la Mic Dejun cu Rugăciune cu preşedintele Barack Obama alături 3.500 de persoane şi la întâlnic cu mai mulţi senatori americani.


La întoarcere, edilul Timişoarei a anunţat că „a fost o vizită foarte bună, aşa aş califica-o, în care am avut ocazia, şi am valorificat-o din plin, să promovez Timişoara, să promovez România împreună cu colegii mei liberali. Am încercat să prezentăn într-o lumină bună, reală, ce înseamnă România astăzi, ce înseamnă România pentru zona în care se află”.

În răspunsul primit de la Primăria Timişoara, se explică că decontarea sumei de 592 lei, reprezentând taxa de viză, s-a efectuat de la „capitolul bugetar 51.02.01.03 Autorităţi executive, articolul 20.30.30 Alte cheltuieli. Domnul Nicolae Robu s-a deplasat în Statele Unite ale Americii în calitate de Primar al Municipiului Timişoara”. Primarul Timişoarei s-a declarat, recent, nemulţumit de salariul pe care-l primeşte şi a susţinut că ar trebui să aibă 5.000 de euro lunar.

 

5 COMENTARII

  1. Asta e mai cretin decat am crezut!
    Domnu’ Robu are dreptul la orice. Cu siguranta ca la acest articol ar declara, cu buzele umflate si fata de pro…st ca „evident ca oricine din Primarie poate sa isi deconteze asemenenea cheltuieli, dar cine are mai mare nevoie decat primarul de deplasari in SUA” …o fi obtinut vreo finatare pt. PNL!?
    DNA v-a scrie pe valiza lui.

  2. Masina de 50.000 de euro din banii primariei, viza de America din banii primariei, mai vrea si salariu de 5000 de euro. Oare cu banii astia nu ar putea face altceva in Timisoara? De exemplu iluminatul public care este jalnic pentru orasul luminii deoarece curentul pe strazi se ia cam de 2 ori pe sapttamana si in spatele stadionului nici nu este luminat. Dar normal ca Robu nu vede lucrurile marunte pentru ca e prea ocupat sa ia din banii primariei pentru propria distractie si nu stie altceva decat sa se laude cu ce a facut cand de fapt nu a facut mai nimic. Nu asa va ajunge Timisoara Capitala Cultural Europeana. Robule, ai face bine sa faci mai multe si sa vorbesti mai putin!

  3. acum a mers, sa zicem, in interes public, deci POATE curtea de conturi accepta decontarea DAR daca mai merge alta data in cei 10 ani, cit este valabila viza, in interes personal, avem o problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.