EXPLOZIE Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, din cauza...

EXPLOZIE Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, din cauza unei instalaţii improvizate. Ce au descoperit pompierii

0
DISTRIBUIȚI

explozie07_resize

Un bărbat de 35 de ani a fost transportat la spital cu arsuri de gradul l și ll pe față și pe mâini în urma unei explozii. Explozia a fost provocată de o butelie din care scăpa gaz și o improvizație cu bec legat la acumulator de mașină.


“A fost o răbufnire provocată de o acumulare de gaze având în vedere ca s-a depistat la fața locului o butelie de aragaz și de o sursă de iluminat improvizată care era la fața locului, un bec racordat la un acumulator de maşină. La fața locului s-a găsit o victimă semiconștientă care a suferit arsuri la nivelul feţei și membrelor superioare”, a declarat comandantul Detașamentului de Pompieri Hunedoara, maiorul Ovidiu Oprean.

Victima, un bărbat de 35 de ani din Hunedoara, a fost transportată la Spitalul Dr. Alexandru Simionescu cu arsuri de gradele l și ll pe față și mâini de unde a fost trimis la Spitalul Județean de Urgență din Deva, la Secția de Arși. Bărbatul este proprietarul unui teren situat la marginea orașului Hunedoara unde și-a construit o casă din lemn cu o cameră pe care o ilumina cu un bec legat la un acumulator de mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.