Expoziția care sprijină construcția primei clinici din România dedicate recuperării oncologice s-a...

Expoziția care sprijină construcția primei clinici din România dedicate recuperării oncologice s-a mutat la mall. Cum poți ajuta și tu

0
DISTRIBUIȚI

clinica nera (3)

Acţiunea de strângere de fonduri pentru finalizarea Clinicii Nera, singurul stabiliment din România dedicat recuperării oncologice a câştigat un nou partener, Iulius Mall Timișoara.


Astfel, expoziţia „Fotoreportajul, între cronică şi… tandreţe” a jurnalistului Marius T. Morariu s-a mutat, de marţi, 31 martie a.c., pe simezele Galeriei de Artă de la etajul 1 al mall-ului, pentru a atrage atenţia timişorenilor asupra acestui proiect caritabil şi din mijlocul celei mai animate zone a oraşului nostru. Expoziţia poate fi vizitată până vineri, 10 aprilie a.c.

Prin vânzarea de caiete-program ale Expoziţiei, Asociaţia Pro Philarmonia, în colaborare cu Agenţia Ofensiv Promo, colectează fonduri pentru a sprijini finalizarea lucrărilor la prima unitate medicală din România de recuperare a persoanelor bolnave de cancer.

Cei care doresc să se alăture aceastei campanii caritabile sunt rugaţi să le contacteze pe Oana Borlea, director executiv al Asociaţiei Pro Philarmonia – tel.: 0720-612763, e-mail: prophilharmonia@ymail.com – sau Rodica Morariu, coordonatorul de proiect – tel. 0744-349049, e-mail: rodica.m.m@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.