Fosta spălătorie a Spitalului Municipal Timișoara, transformată radical. Ce aparat de ultimă...

Fosta spălătorie a Spitalului Municipal Timișoara, transformată radical. Ce aparat de ultimă generație va fi instalat în această locație

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-976107020">

subsol spitalul municipal

Proiecte mari la Spitalul Municipal Timișoara. Subsolul de la Clinicile Noi, în care a funcționat, în urmă cu câțiva ani, o spălătorie, va fi transformat radical. Potrivit conducerii unității medicale, aici va fi instalat un echipament de ultimă generație, care costă aproximativ un milion de euro. Este vorba despre un RMN, care va fi funcțional din toamna acestui an.

„Lucrările de amenajare a acestui spațiu din Clinicile Noi vor permite instalarea aparatului de rezonanță magnetică nucleară de 1,5 Tesla. Aparatul RMN va fi achiziționat printr-un proiect accesat de spital în cadrul POSCCE, iar amenajarea spațiului este finanțată exclusiv din fondurile proprii ale spitalului”, anunță Octavian Mazilu, managerul Spitalului Municipal Timișoara.

Tot în acest an, la unitatea medicală va ajunge și un mamograf digital de aproximativ 500.000 de euro, care va fi achiziționat tot cu bani de la Uniunea Europeană.



LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.