Grupul Stat Islamic consideră legală practica prelevării organelor nonmusulmanilor: „Organele ereticilor pot...

Grupul Stat Islamic consideră legală practica prelevării organelor nonmusulmanilor: „Organele ereticilor pot fi prelevate, indiferent dacă sunt vii sau morţi”

1
DISTRIBUIȚI

statul islamic isis 1

Grupul terorist sunnit Stat Islamic în Irak şi Siria pare să confirme acuzaţiile privind traficul de organe, organzaţia islamistă argumentând că această practică este permisă pentru salvarea vieţilor musulmanilor, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

„Este permis transplantul de organe sănătoase din corpul unui apostat în cel al unui musulman, cu scopul salvării vieţii acestuia din urmă sau pentru îmbunătăţirea stării de sănătate”, se arată într-un decret islamic (fatwa) emis de organizaţia teroristă Stat Islamic.

„În plus, s-a stabilit că vieţile şi organele apostaţilor sunt ilegale.


În acest context, organele ereticilor pot fi prelevate, indiferent dacă sunt vii sau morţi”, precizează grupul Stat Islamic.

În urmă cu câteva săptămâni, ambasadorul irakian la ONU a cerut Consiliului de Securitate să verifice acuzaţii potrivit cărora gruparea Stat Islamic ar preleva organe umane în scopul finanţării operaţiunilor.

1 COMENTARIU

  1. Sau cum un cretin musulman poate avea trahee si prostata de bun crestin. Putina minte la astia de se-nchina la rachete. Alti matrafoxati. Vezi ce-nseamna sa nu mânci carne de porc vreme de sute de ani ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.