HALUCINANT Clovnii din centrul Timişoarei, „sfătuiţi” să vândă baloane în culorile PNL,...

HALUCINANT Clovnii din centrul Timişoarei, „sfătuiţi” să vândă baloane în culorile PNL, ca să fie pe placul primarului Robu. Cine a făcut „recomandarea” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1076589174">

galben si albastru in timisoara (1)

Clovnii din Timișoara au ajuns să vândă baloane în culorile PNL, ca să îi facă plăcere edilului liberal din orașul de pe Bega.

De câteva zile, aceștia au mănunchiuri de baloane galbene și albastre, și au optat pentru aceste culori și în cazul celor folosite pentru a fi modelate.

Întrebați de ce au ales fix aceste culori, iar răspunsul a fost: „cei din Primărie le-au ales”. Cine? „Toți”, a mai spus clovnul. Funcționarii publici au recomandat cromatica PNL plăcută ochiului primarului, sub forma unei recomandări „ca să fie bine”.

Culorile galben și albastru sunt promovate peste tot pe unde se poate în Timișoara, de la venirea noului primar. Prima care s-a vopsit astfel a fost hala Pieței Iosefin. Au urmat băncile din parcul de lângă primăria Timișoara: colorate în galben, iar coșurile de gunoi alăturate, în albastru. Odată cu reabilitarea Sălii Olimpia, primul lucru a fost vopsirea terenului de joc, respectiv a podelei, în culorile „oficiale” – galben cu albastru.

Chiar și florile care se plantează în spațiile verzi ale orașului au ajuns să fie, obligatoriu, în aceste culori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.