Încep lucrările pe una dintre cele mai mari artere din Timişoara. Câte...

Încep lucrările pe una dintre cele mai mari artere din Timişoara. Câte locuri de parcare vor fi amenajate în cel mult şase luni și cum va fi reconfigurată zona

0
DISTRIBUIȚI

lucrari strada cluj trafic (17)

Veşti bune pentru şoferii din urbea de pe Bega. Primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că a dat startul lucrărilor la drumul de legătură strada Siemens cu sens giratoriu – Calea Buziașului și parcare publică.

„Este o lucrare complexă în cadrul căreia se va amenaja un sens giratoriu cu patru intrări și patru ieșiri, se va realiza un drum de legătură cu lungimea de circa 300 de metri cu o lățime a părții carosabile de 3.7 metri pe bandă.


Se vor amenaja trotuare stânga, dreapta cu lățimea de doi metri și jumătate, iar sensul giratoriu va avea insula centrală circulară cu raza de 6.5 metri. Parcarea care se amenaja va avea o suprafață de 8.580 de metri pătraţi și va oferi 300 de locuri de parcare din care 281 locuri obișnuite și 19 locuri pentru persoane cu dizabilități”.

Mai mult, nici bicicliştii nu vor fi uitaţi. Robu a menţionat că „va fi şi o parcare pentru biciclete cu 98 de locuri și se vor amenaja și două drumuri interioare de 3.5 metri pe sens. Pista de biciclete va fi amenajată pentru ambele sensuri și va avea lățimea de 2.5 metri, adică 1.25 pe sens”. Valoare lucrării este de 3,8 milioane de lei, iar banii provin de la bugetul local. Executantul este societatea Tehnocer. Termenul de execuție este de șase luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.