Începe strângerea de semnături pentru demiterea pesedistului Titu Bojin din funcţia de...

Începe strângerea de semnături pentru demiterea pesedistului Titu Bojin din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş UPDATE Reacţia lui Robu

2
DISTRIBUIȚI

bojin tricolor umbre

O campanie de strângere de semnături care să permită organizarea unui referendum pentru demiterea pesedistului Titu Bojin din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş   începe joi. Anunţul a fost făcut astăzi de filiala Timiş a Partidului Mişcarea Populară care a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, începerea campaniei „Apel la decenţă”. Motivele pentru care se solicită demisia lui Bojin – „suspiciunile de corupție ce planează asupra sa, după învinuirile aduse de Direcția Natională Anticorupție, amânarea proiectului centurii de sud a orașului Timișoara; subfinanțarea județului Timiș ; lipsa proiectelor, scăderea investițiilor”.

Roxana Iliescu, preşedintele PMP Timiş a susţinut că „este inadmisibil ca județul Timiș sa fie reprezentat în continuare de către domnul Titu Bojin în calitate de Președinte al Consiliului Județean în contextul în care asupra preşedintelui CJT planează suspiciuni de comitere a unor infracțiuni asimilate corupției ! „.


 Anunţul privind strângerea de semnături vine după ce aseară la PRESSALERT LIVE, aceasta i-a solicitat lui Bojin demisia.

UPDATE „Nu mă preocupă pe mine campania PMP, e dreptul lor să facă tot ce este permis într-un stat de drept. E problema domnului Bojin. E problema PSD. Nici nu ştiu exact situaţia domnului Bojin. Benefiaciază de prezumţia de nevinovăţie. Nu e problema mea, pe mine mă preocupă multele probleme ale Timişoarei şi îmi ocup timpul pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru a face oraşul mai frumos pentru timişoreni. Fac politică în măsura în care îmi permite să ajut oraşul”, a spus Robu.

2 COMENTARII

  1. sa-l dam jos pe Bojin si sa-i punem pe Udrea , Cocos , Boc , Videanu ,Pinalty , E.B.A ( MARE CATACLISM ) si nu-n ultimul rand Basescu ,cel din urma de aia o fi venit la Timisoara. Nu mai au rabdare astia de la PMP ,partid NOU NOUT , fost PDL ,VOR DIN NOU EI SA faca ,,DREPTATE”.Ma rog ,asa cum cred ei ca ar fi dreptatea.Eu le voi spune un singur cuvat astora ,,MARŞ !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.