Liberalul Pășcuță critică guvernul, dar NU demisionează din funcţia obţinută politic: ”...

Liberalul Pășcuță critică guvernul, dar NU demisionează din funcţia obţinută politic: ” Funcția pe care o dețin e oarecum apolitică” VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

pascuta adrian 2

Adrian Pășcuță, consilier județean și șeful Oficiului Teritorial pentru IMM-uri și Cooperație Timișoara, a fost invitat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE. Deși Adrian Pășcuță este liberal, acesta conduce o instituție care este subordonată Ministerului Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, adică Guvernului condus de Victor Ponta.

Totuși, consilierul județean PNL critică Guvernul Ponta și spune că au fost anunțate și măsuri proaste în ultima perioada, una dintre ele fiind legată de noul Codul Fiscal.


„Noul Cod Fiscal propus are numeroase lacune. În urmă cu o lună, am organizat o întâlnire cu mediul de afaceri din Timiș în cadrul căreia afaceriștii prezenți au venit cu propuneri, care nu se află în acest Cod Fiscal”, a explicat Adrian Pășcuță.

Întrebat de către moderatorul emisiunii de ce nu-și dă demisia din funcția de șef al oficiului, dacă nu îi place Guvernul Ponta, liberalul a răspuns că „sunt un angajat al statului, dar funcția pe care o dețin e oarecum apolitică. Ați dori ca toți angajații unei instituții publice să fie membri partidului aflat la Putere? Am colegi în instituție care sunt membri mai multor partide politice”.

În final, Adrian Pășcuță a ținut să precizeze că, în cazul în care PNL va ajunge la guvernare, nu toți șefii de instituții care sunt din alte partide vor fi schimbați, ci doar aceia care „nu performează, nu se pliază pe politica guvernamentală, care au făcut prostii”.

4 COMENTARII

  1. Bravoos, pasculita! functia asta ai obtinut-o de fapt ca membru prm, tatal tau fiind un fost mare nomenclaturist pcr (COLEG cu Robu, Ostaficiuc, Bojin, Iliecu, Vadim)! la fel ca si toate buticurile-chioscurile din statii RATT si pietele din TM!

  2. De ce ar renunta domnul Pasculita cand face bani frumosi din asta si nu il intereseaza de restul lumii… Dupa cele spuse este doar un alt liberal de carton care stie doar sa critice guvernul Ponta dar totusi ramane in functia alocata „apolitic”. Acestia sunt oamenii cu care Romania se face de ras!

  3. Toata presa a spus ca acesta este cel mai bun proiect in privinta noului cod fiscal iar Marele Pascuta (fost PRM) se gaseste sa comenteze… Rusine domnule Pascuta, in lucul dumneavoastra mi-as da demisia fara nicio explicatie!

  4. Pascuta asta din cate stiu este imaginea fermelor de porci de la Berecsau ,este o imagine perfecta a ceea ce nu se vrea de politicianul roman .Am vazut in alt articol ca vorbea si despre sport :))))) , cum sa vorbesti tu despre sport cu fizicul asta de mancator de hamburgeri ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.