Liderul clanului ţigănesc Cârpaci, CONDAMNAT la închisoare pentru că şi-a terorizat ani...

Liderul clanului ţigănesc Cârpaci, CONDAMNAT la închisoare pentru că şi-a terorizat ani de zile vecinii. Ce daune trebuie să plătească

8
DISTRIBUIȚI

nunta_tigani (76)

Cinci mii de euro daune morale, atât are de plată Trifu Cârpaci celor patru familii pe care le-a hărțuit mai mulți ani. Rromul a fost dat în judecată anul trecut în toamnă, iar procesul s-a încheiat zilele trecute.

Cârpaci a fost trimis în judecată acuzat că începând cu anul 2007 și-a terorizat vecinii pentru a-i determina să îi vândă apartamentele în care locuiesc. Judecătoria Timișoara a emis și sentința de pe fond în acest caz.


Trifu Cârpaci a primit o pedeapsă pentru fiecare din cele patru fapte de șantaj de care a fost acuzat, fiind condamnat în final la o pedeapsă de doi ani și șase luni cu suspendare sub supraveghere pe un termen de cinci ani. El mai este obligat să plătească 2.000 de euro daune morale uneia dintre victime și câte 1.000 de euro pentru alte trei victime din dosar, sume la care se adaugă și 6.000 de lei, cheltuieli de judecată.

8 COMENTARII

 1. Atat? Altii infunda puscaria si plătesc sute de mii de euro pentru mai putin. Rusine sa va fie cu aceasta bătaie de joc. Nu mai poate tiganu’ de 5000 de euro si 5 ani „supraveghere”

 2. Ce faina-i tara asta ! Unul care ia o plasa de cartofi de pe camp sa dea mancare la 5 copii ia 5 ani de inchisoare cu executare iar astia primesc suspendare !
  As propune autoritatilor sa monteze panouri la intrarea in tara si sa acorde cetatenia tuturor infractorilor din europa ! Poate asa va creste natalitatea ! Asta-i tara tuturor posibilitatilor ?! Tara nimanui ..mai bine zis ! Rusine justitiei ! Rusine autoritatilor !

 3. SA VA FIE RUSINE DOMNILOR JUDECATORI VA CUMPARAT TIGANI DUPA CE AU MALTRATAR PE ACESTI OAMENI VA BATETI JOC DE DEMNITATEA VOASTRA CA JUDECATORI CORUPI CE SUNTETI
  AR TREBUI SA FITI JUDECATI DE ACESTI OAMENI CARE AU FOST BATJOCORITI DE ACEST CLAN DE CIRPACI
  NU VATI INTREBAT NICIODATA DE UNDE AU MILIOANE DE EURO CA SA CUMPERE CU SUTELE DE VILE .
  SI-AU BATUT JOC ACESTI TIGANI DE SPITALELE DIN TIMISOARA ,AU SCOS COPII BOLNAVI DIN CLADIREA SPITALULUI,IAR IN SPITALUL ONCOLOGIC DE PE M. VITEAZU AU PUS BOXE CU MUZICA IN MIJLOCUL PATURILOR CA SA-I TERMINE PE BIETI BOLNAVI.
  CUM PUTETI SA LE DATI INCHISOARE CU SUSPENDARE CA SA AIBA TIMP SAI TERORIZEZE IN CONTINUARE.
  RUSINE SA VA FIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.