Medic RIDICAT de procurori din cabinet, pentru mită în formă continuată. Vezi...

Medic RIDICAT de procurori din cabinet, pentru mită în formă continuată. Vezi ce sumă câştiga lunar din avizele ILEGALE UPDATE 1 Reacţia suspectei la ieşire VIDEO şi FOTO

0
DISTRIBUIȚI

ana sabiescu1

Cabinetul de pe strada Iancu Văcărescu al unei doctoriţe a fost percheziţionat, în această după amiază, de un procuror de la Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Timişoara şi poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor de la Poliţia Timiş.

Anchetatorii au început investigaţiile după ce medicul Ana Săbiescu acorda în fals avize de handicap, care erau folosite ulterior de către pacienţi pentru a se pensiona. Medicul în vârstă de 62 de ani, este acuzată acorda pe bandă rulantă astfel de avize, din anchetă reieşind că, în medie, aceasta elibera aproximativ cinci avize pe zi.


Deşi suma plătită de pacienţi era între 50 şi 100 de lei, medicul aduna lunar din şpăgi 10.000 de lei. Poliţiştii i-au percheziţionat biroul, urmând să o ducă pentru audieri la sediul Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Timişoara unde va trebui să răspundă la acuzaţiile de luare de mită în formă continuată şi fals material în înscrisuri oficiale.

UPDATE 1 Din cabinetul medicului, anchetatorii au ridicat mai multe documente. Ana Săbiescu a fost dusă la audieri, aceasta refuzând să facă orice fel de declaraţii.

Foto: Adrian Pîclişan

ana sabiescu2

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.