Medicul Ioana Vârtosu, care a iniţiat unele dintre cele mai importante proiecte...

Medicul Ioana Vârtosu, care a iniţiat unele dintre cele mai importante proiecte sociale în Timişoara, invitată la PRESSALERT LIVE

0
DISTRIBUIȚI

ioana vartosuIoana Vârtosu, medicul timișorean care a pus pe picioare unele din cele mai frumoase proiecte sociale în comunitate, va fi prezentă în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Președinta Asociației Școala Mamei Junior, organizație care de ani buni îi educă pe tinerii părinți, a pornit în 2003 cursurile de parenting sub un motto interesant: ”Fii mămică fără frică”. Apoi i-a învățat pe tați să nu se panicheze când trebuie să încălzească biberonul bebelușului.


De câțiva ani, asociația Ioanei se implică într-un proiect de hidroterapie, prin care familiile cu copii cu probleme beneficiază de terapie gratuită, în bazin cu apă, iar evoluția micuților e fantastică. ”Scopul acestui proiect este să oferim gratuit o şansă copiilor care suferă de una din bolile cu întârziere în dezvoltare, fiind unicul program de acest fel din vestul ţării”, spune Ioana Vârtosu. În prezent, în cadrul proiectului sunt înscrişi peste 100 de copii cu dizabilităţi cu vârste cuprinse între 3 luni şi 18 ani care frecventează în mod constant acest program.

Ioana Vârtosu e neobosită. Are 35 de ani și e mama unui băiețel. E o femeie completă. Și pină de surprize. Anul trecut a decis să ”salveze” o secție din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, iar cu cei aproape 60.000 de euro strânși din donații, întreaga secție de pediatrie este acum în curs de reabilitare.

Puteţi urmări emisiunea în direct pe www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

Foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.