Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, îl numește pe fostul prefect de Caraș, Silviu...

Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, îl numește pe fostul prefect de Caraș, Silviu Hurduzeu, secretar de stat. De ce are nevoie de prietenul lui la Bucureşti

4
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Mişcare importantă în Caraş-Severin, acolo unde judeţul a rămas fără prefect. Recent, Silviu Hurzduzeu a demisionat pentru a pleca la Bucureşti. În curând acesta va ocupa un post de secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale condus de timişoreanul Sorin Grindeanu, care este şi şef al organizaţiei judeţene a PSD.

Silviu Hurduzeu, de profesie inginer, a fost numit prefect al județului Caraș-Severin în data de 22 mai 2012.


Acesta a mai ocupat printre altele şi funcţiile de șef al Oficiului Județean de Poștă din Caraș-Severin, director coordonator al Gărzii de Mediu la nivelul regionalei Timişoara (judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara) și consilier local la Caransebeș.

Sorin Grindeanu a confirmat numirea lui Hurduzeu pe un post de secretar de stat în cadul ministerului pe care îl conduce şi a spus că „în primul rând am nevoie de un secretar de stat care să se ocupe în mod profesionist de Poştă şi de alte societăţi pe care ministerul le are în coordonare. Înainte de a fi prefect domnul Hurduzeu a fost vreme de opt ani de zile şef a Oficiului Județean de Poștă din Caraș-Severin. Consider că are pregătirea necesară pentru a face faţă cu brio postului de secretar de stat”. E important de menţionat şi că pe cei doi îi leagă şi o veche prietenie, Grindeanu fiind omul care l-a susţinut pe Hurduzeu pentru postul de prefect de Caraş.

4 COMENTARII

  1. Nu sunt un guru dar as fI in stare sa pariez salariul meu pe un an ca atunci cand taica Mocioalca va intra la puscarie, merge si dl ministru cu el. si asta nu peste mult timp. Da are legatura si cu continutul articolului de mai sus…prietenii stiu de ce.

  2. Asa sint unii vietuitori pe pamint , se bucura de raul altuia , daca nu-l are il doreste.
    DORESC ACESTOR TINERI TOT BINELE DIN LUME . DOAMNE AJUTA . RAI SINT UNII .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.