Muzica made in Timişoara are parte de o nouă recunoaştere internaţională. Negură...

Muzica made in Timişoara are parte de o nouă recunoaştere internaţională. Negură Bunget a apărut pe coperta revistei Subterranea din Marea Britanie

0
DISTRIBUIȚI

negurabunget [1024x768]Muzicienii timişoreni de la Negură Bunget au parte de o nouă recunoaştere internaţională, fiind incluşi pe coperta revistei britanice Subterranea Mag, editată de Metal Hammer. Articolul amplu dedicat timişorenilor poartă numele de „O forţă a naturii: Negură Bunget, în căutarea inimii sacre a Transilvaniei“ şi este dedicat apariţiei celui mai recent disc al trupei.


Recent, timişorenii au avut parte şi de un interviu amplu în cadrul prestigioasei reviste Terrorizer Magazine din Marea Britanie. Cu câteva zile în urmă, timişorenii au pornit într-un turneu european de lansare a celui mai recent material discografic al lor, Tau, iar oprirea „acasă“ a acestui şir de concerte va avea loc în data de 28 martie, la Amplificat, în cadrul unui eveniment în care vor mai fi invitate trupele The Moon & Nightspirit (pagan folk – Ungaria), Grimegod (emotional metal – Arad) şi Northern Plague (black metal – Polonia). Noul album al trupei a fost lansat de casa de discuri germană Prophecy Productions. Ca primă parte a unei trilogii muzicale şi vizuale legate de Transilvania, „Tău” e concentrat pe partea naturală, explorând locuri spectaculoase, precum şi legendele, miturile şi tradiţiile acestora, deschizând o fereastră către trecutul unor locuri legendare. Discul a apărut în mai multe formate, inclusiv într-o ediţie limitată într-o cutie de lemn gravată, şi are şi colaboratori inediţi, printre aceştia numărându-se Bean (solistul de la Subcarpaţi), Alexandrina sau Gabriel Almaşi, la Theremin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.