Muzicianul bănățean Răzvan Pomoja debutează cu prima lui melodie instrumentală, „Star Collision”...

Muzicianul bănățean Răzvan Pomoja debutează cu prima lui melodie instrumentală, „Star Collision” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pomojaRăzvan Pomoja, membru fondator şi activ în trupa Box Office şi Blues & Roll debutează cu o compoziţie proprie, piesa intitulată Star Collision având parte şi de un videoclip.

„Am vrut să fac un demo, iniţial, pentru chitara de lutier care o am momentan şi pe care o folosesc în toate proiectele (Siggi Braun Custom Shop Guitar) fiind ceva unicat, nefiind de serie.


Dar decât să fac asta, un simplu demo de sunete şi note, am compus o piesă complet instrumentală, unde chitara e vocea, să zicem, şi ea face temele melodice. Am filmat şi un video apoi şi le-am sincronizat. Piesa e prima total instrumentală pe care am compus-o şi am încercat să aplic filozofia «keep it small and simple». Titlul este «Star Collision» pentru că mi se pare ca un monolog pe care l-ai avea cu tine însuţi dacă vezi cerul senin noaptea. Piesa a fost înregistrată şi masterizată la un bun prieten, chitarist şi el, Loris Negruţ“, ne-a declarat Răzvan Pomoja.

Muzicianul timişorean e o prezenţă binecunoscută pentru melomanii din oraş el fiind membru fondator şi activ în Trupa Box Office şi Blues & Roll. Alături de aceste două proiecte, Răzvan este colaborator şi invitat în trupa Pragu’ de Sus, formaţia care la sfârşitul anului trecut a aniversat zece ani de existenţă printr-un concert desfăşurat la Casa Studenţilor, în cadrul căruia au fost prezenţi şi invitaţii speciali Mircea Vintilă şi Maria Răducanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.