Nici la simularea la BAC nu s-au putut abține. Cum au încercat...

Nici la simularea la BAC nu s-au putut abține. Cum au încercat să copieze patru elevi din Timiș, la Limba Română

0
DISTRIBUIȚI

copiat-la-BAC
Nu au învățat, așa că s-au gândit să copieze, dar n-au prea avut noroc. Este vorba despre patru tineri de liceu din județul Timiș care au susținut, astăzi, proba scrisă la Limba Română, în cadrul simulării pentru examenul de Bacalaureat.


Cei patru elevi, care sunt înscriși în clasa a XII-a, au fost surprinși de profesorii supraveghetori butonând telefonul mobil în timpul examenului, astfel că au primit nota 1 și au fost eliminați din sală. Totuși, aceștia se vor putea prezenta la celelalte probe scrise din cadrul simulării la Bacalaureat. Notele obținute de elevi la simulări nu vor fi trecute în catalog.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș, 1.784 din cei 10.374 de candidați care s-au înscris pentru a susține proba scrisă la Limba Română au considerat că sunt prea puțin pregătiți, astfel că nu s-au mai prezentat la examen. Dintre elevii chiulangii, 893 sunt în clasa a XII-a și 891 în clasa a XI-a. Mâine, elevii de liceu aflați în ani terminali simulează proba scrisă la Limba Maternă a examenului de Bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.