Nicolae Robu şi Dan Popa, consens absolut. Cine va avea întâietate pe...

Nicolae Robu şi Dan Popa, consens absolut. Cine va avea întâietate pe listele PNL pentru alegerile din 2016

0
DISTRIBUIȚI

dan popa (2)

Aflaţi pe ultima sută de metri cu fuziunea, copreşedinţii PNL Timiş, Dan Popa şi Nicolae Robu, fac deja planuri cu privire la felul în care vor fi alcătuite viitoarele liste electorale, dar şi cu privire la modul în care vor fi selecţaţi candidaţii.


În acest sens, la finele săptămânii, Robu a declarat că „am mai avut discuţii pe tema prezenţei pe liste a femeilor şi a tinerilor. Noi suntem un partid deschis, meritocratic care îi promovează pe cei mai valoroşi, indiferent de vârstă şi gen. Avem convingerea că avem colege excepţionale în partid care dacă vor dori să candideze vor avea susţinerea noastră şi avem tineri excepţionali care dacă vor dori să candideze vor avea suportul nostru. Şi în PNL istoric şi în PDL s-a purtut remarca că au avut acces la poziţii cheie, dacă şi-au dorit, şi reprezentante ale genului feminin”.

Dan Popa a completat că practic graniţele dintre cele două partide dispar complet. „De acum toate întâlnirile se desfăşoară la comun. În ultimele comitete judeţene oranizaţia de femei şi de tineri a prezentat un raport. Am constat că avem 45% tineri sub 35 de ani. Încercăm să le dăm credit şi speranţe pentru viitor, dar vrem să fie cei care merită, lucrează cu noi şi câştigă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.