O adolescentă a pus pe jar poliția inventând o poveste cutremurătoare pentru...

O adolescentă a pus pe jar poliția inventând o poveste cutremurătoare pentru a nu fi certată de părinți după ce a ajuns târziu acasă

0
DISTRIBUIȚI

politia mascat spate

Pentru a scăpa de „teoria” ținută de părinți după ce a ajuns târziu acasă, o adolescentă de 14 ani a inventat o poveste de groază, spunând că a fost răpită de trei indivizi, care au băgat-o într-o mașină și au dus-o într-o pădure, unde a fost violată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu, la Poliția Oraşului Hațeg s-a prezentat o minoră în vârstă de 14 ani, din localitate, însoțită de mama sa, şi a reclamat faptul că a fost acostată de trei tineri necunoscuți în fața unui magazin și urcată cu forța într-un autoturism, dusă în pădurea Hațegului, unde împotriva voinței sale, aceștia au întreținut relații sexuale cu ea.

„În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal şi au efectuat verificări cu privire la aspectele sesizate stabilind faptul că cele sesizate nu se confirmă.


Fiind audiată ulterior, minora a recunoscut faptul că cele sesizate nu sunt adevărate şi că a sesizat Poliţia de teamă să nu fie pedepsită de tatăl său, pentru că a întârziat acasă”, a mai declarat Nițu.

Polițiștii i-au avertizat pe părinții fetei și au anunțat Protecția Copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.