O nouă etapă a expoziției care are ca scop strângerea de fonduri...

O nouă etapă a expoziției care are ca scop strângerea de fonduri pentru prima clinică de recuperare oncologică din România. Cum puteți contribui

0
DISTRIBUIȚI

clinica nera (8)

Cea de-a doua etapă a expoziţiei „Fotoreportajul între cronică şi… tandreţe”, semnată de Marius T. Morariu, va fi vernisată marţi, 24 martie, de la ora 18.00, la Geleria Calpe din incinta bastionului Theresia. Expoziţia face parte din campania asociaţiei Pro Philharmonia, care strânge fonduri pentru finalizarea clinicii Nera, primul sanatoriu de recuperare oncologică din România.


Timişorenii pot susţine această campanie achiziţionând un caiet-program al expoziţiei la preţul de 50 de lei sau făcând donaţii în contul asociaţiei Pro Philharmonia, RO04 PIRB 3700 7209 1000 1000, deschis la Piraeus Bank Timişoara.

Expoziţia va fi prezentată de artistul plastic Suzana Fântânariu-Baia, profesor la Facultatea de Artă şi Design, şi de comentatorul de artă şi scriitorul Robert Şerban. La evenimentul cultural-artistic vor participa, de asemenea, Sorin Petrescu – pian, Lucian Petrila – vioară şi grupul vocal Acustic.

Clinica se construieşte în Valea Nerei, o zonă nepoluată, şi este destinată bolnavilor de cancer în stadiu iniţial, în condiţiile în care România are cei mai deterioraţi indicatori de cancer în rândul ţărilor europene. Clinica va avea departamente specifice cercetării oncologice şi tehnicilor de recuperare aplicate în oncologia modernă. Lucrările sunt într-un stadiu avansat, dar încă necesită finanţare pentru finalizarea proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.