O tânără care încerca să introducă ilegal țigări în țară s-a speriat...

O tânără care încerca să introducă ilegal țigări în țară s-a speriat și a fugit din vama Cenad. Ce distanță a apucat să parcurgă

0
DISTRIBUIȚI

IMG-20150318-WA0005

A fugit de frica polițiștilor de frontieră. O tânără venită din străinătate și ajunsă la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a speriat atât de tare de polițiști încât a luat-o călcat accelerația și a fugit. Șoferița a intrat în panică în momentul în care un polițist a început să consulte baza de date cu privire la persoana ei și la mijlocul de transport. Evenimentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri.

Femeia se afla la volanul unui Opel Vectra, iar în momentul în care a fost consultată baza de date, a apăsat piciorul pe accelerație și s-a îndreptat către localitatea Cenad. Tânăra a fost urmărită ca în filme de un echipaj de intervenție, dar nu reușit să conducă decât 150 de metri, pentru că polițiștii i-au blocat mașina și au reținut-o.

Femeia de 29 de ani a fost condusă la sediul P.T.F.


Cenad unde a fost efectuat un control fizic amănunțit și un control al autoturismului pe care îl conducea. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au găsit o „surpriză”. În spatele banchetei, în locașul roții de rezervă și în torpedoul mașinii se aflau 330 de pachete cu țigări fără timbru fiscal.

IMG-20150318-WA0003

Valentina D, domiciliată pe raza judeţului Satu Mare s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau comercializare pe teritoriul României a unor produse accizabile supuse marcării sau marcare necorespunzător, ori cu marcaje false, peste limita a 500 de pachete cu țigări, precum și infracțiunea de trecere ilegală a frontierei de stat. Întreaga cantitate de ţigări, cu o valoare piață de aproximativ 4.000 lei, a fost confiscată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.