OSUT sprijină tinerii muzicieni. Lansare de album Studentfest, cu un concert inedit

OSUT sprijină tinerii muzicieni. Lansare de album Studentfest, cu un concert inedit

0
DISTRIBUIȚI

kindleinStudentFest este festivalul de artă și cultură care oferă tinerilor artiști șansa să se exprime liber, să creeze, să învețe, să evolueze, să se promoveze și chiar să debuteze în fața publicului larg. Ediția de anul trecut a fost marcată și de existența, în premieră, a unui atelier de trupe în cadrul secțiunii Muzică, unde, sub îndrumarea artistului Emil Kindlein – cântărețul cu poeziile, au luat naștere 5 proiecte muzicale unice, fiecare creând compoziții proprii în cele 10 zile de festival.

„Pentru că ne-a plăcut foarte mult ceea ce a ieșit, OSUT și-a propus să-i sprijine în continuare pe tinerii muzicieni prin înregistrarea unui album cu piesele compuse în cadrul StudentFest.


Astfel, în perioada decembrie 2014-martie 2015, în studiorile LaGong, sub îndrumarea aceluiași Emil Kindlein, piesele au căpătat o nouă formă, iar acum se regăsesc toate pe un disc“, spun iniţiatorii acestei manifestări. Albumul va fi lansat joi, 26 martie, începând cu ora 19, în Electric Theatre, în prezența a doi dintre artiști (Irina Nica și Alina Adriana Iuga), ce își vor interpreta live piesele, susținuţi de Emil Kindlein și Sergiu Cătană, care vor încheia seara cu un recital marca Kindlein Cântăreţul Cu Poeziile. Intrarea la acest eveniment este liberă iar toți cei prezenți vor primi gratuit un exemplar al albumului StudentFest. Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) este singura organizație sindical studențească ce reprezintă toți studenții din UVT. Înființată la 27 martie 1990, OSUT sărbătorește în acest an 25 de ani de activitate, acest eveniment fiind parte a manifestărilor aniversare. De asemenea, lansarea albumului poate fi considerată și un pre-eveniment pentru ediția 2015 a StudentFest, ce va aborda în acest an tema CONFLICT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.