Ovidiu Drăgănescu, aşteptat să redevină „mareşal” în PNL Timiş. Ce spune Nicolae...

Ovidiu Drăgănescu, aşteptat să redevină „mareşal” în PNL Timiş. Ce spune Nicolae Robu despre negocierile cu traseiştii politici

2
DISTRIBUIȚI

ovidiu draganescu cu dungi

Revenit în PNL Timiş, dar păstrat până acum în umbră de actuala conducere, fostul prefect de Timiş Ovidiu Drăgănescu este aşteptat să revină în primul eşalon. Recent, co-preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, anunţa că toţi responsabilii de zone ai PNL vor fi atent monitorizaţi şi evaluaţi şi că sarcina de a coordona echipa nu le va asigura în mod cert întâietatea pentru a candida pe un post important la viitoarele alegeri.

Întrebat dacă Ovidiu Drăgănescu este în cărţi pentru a fi readus în prima linie, Robu a spus că „nu l-am avut pe lista responsabililor de zonă.


În PNL, domnul Drăgănescu şi orice coleg de partid trebuie să ştie că fiecare poziţie se obţine printr-o competiţie. Suntem un partid meritocratic, la fiecare şedinţă insistăm şi eu şi colegul co-preşedinte Dan Popa pe acestă idee. Nimeni nu are nicio poziţie. Orice soldat poartă în raniţă bastonul de mareşal”.

Cât despre traseişti şi cei care au abndonat partidul la greu, Robu spune pas. „La o bună parte dintre ei am fost chiar acasă, cu tot nivelul meu de ocupare, am vorbit la telefon. Opţiunea lor a fost ca toiul luptei să treacă în tabăra cealaltă. Noi am câştgat şi fără ei, acum nu ne apucăm să îi lăum înapoi să le împărţim funcţii”, a declarat co-președintele PNL Timiș.

2 COMENTARII

  1. daca partidul e „meritocratic” -o formulare cam neghioaba , zic – inseamna ca dl.Robu e cel mai merituos membru alPNL ? Mi se face frica doar la gandul asta….

  2. Sarmanii, ambii si draganelul si rrobisor sufera de cultul personalitatii! dar nimeni nu-i mai baga in seama! nici macar membrii familiei (proprii) si puulitice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.