Patru DJ timişoreni au reprezentat România la un party desfăşurat la Londra...

Patru DJ timişoreni au reprezentat România la un party desfăşurat la Londra FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1504129125">

partylondra (17)Patru DJ timişoreni au reprezentat ţara noastră în cadrul unui eveniment care a avut loc sâmbătă 7 martie la Londra, intitulat „SoundClash! UK vs RO”, un party alcătuit sub forma unei confruntări, în cadrul căruia publicul decide învângătorul. Primul eveniment din această serie a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, la Timişoara, când „bătălia“ a fost dată între o echipă britanică alcătuită din Carl Hackshaw, Priors şi Rollcage, şi team-ul timişorean reprezentat de Bia & MC Tina, Mighty Boogie şi Kapno. În urma votului publicului, câştigătorul a fost desemnat ca fiind Mighty Boogie. „Soundclash e un nou brand de evenimente prin care, împreună cu Kapno, vrem să promovăm muzica şi artiştii pe care îi apreciem şi care ne inspiră.

Soundclash reprezintă o confruntare muzicală între DJ, confruntare prin care fiecare invitat trebuie să impresioneze publicul, într-un set de o oră, publicul fiind şi cel care decide învingătorul ediţiei respective. La prima ediţie am avut invitaţi trei DJ din Londra şi un MC. La cea de-a treia ediţie a acestui eveniment, care va avea loc la Londra, avem un invitat principal, o legendă a drum and bass-ului, pe DJ Brookie“, ne-a declarat timişoreanul Mighty Boogie. În cadrul party-ului care a avut loc în clubul The Dogstar Brixton London, echipa timişoreană a fost reprezentată de Mighty Boogie, Bia, Kapno şi Mental Chemistry.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.