PERCHEZIȚII la traficanții de droguri din Banat. Cum funcționa rețeaua care se...

PERCHEZIȚII la traficanții de droguri din Banat. Cum funcționa rețeaua care se aproviziona cu „marfă” din Spania

0
DISTRIBUIȚI

mascati perchezitii videochat (1)

Zeci de traficanți de droguri au fost ridicați din pat cu mascații, miercuri dimineața. Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti şi ai  Biroului Teritorial Caraş Severin au efectuat un număr de 34 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Reşiţa şi Ploieşti în cadrul unei acţiuni comune vizând  combaterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

”Procurorii DIICOT din cadrul  Biroului Teritorial Caraş Severin au documentat activitatea infracţionala  a unui grup infracţional  care a acţionat în mod coordonat pe raza municipiului Resiţa şi faţă de care există suspiciunea rezonabilă că  au procurat importante cantităţi de droguri de risc și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive care erau introduse în mod ilegal în România,  prin intermediul unor colete expediate din Spania, şi ulterior comercializate persoanelor care consumă astfel de substanţe.


Totodata, procurorii DIICOT din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti au efectuat investigaţii faţă de un număr de nouă persoane şi faţă de care există suspiciunea rezonabilă că în perioada aprilie 2014 şi până în prezent au procurat şi comercializat pe raza munipiului Ploieşti, cannabis, la preţul de 60 lei/gram”, informează DIICOT printr-un comunicat de presă. Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate diferite cantităţi de cannabis, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, rezină, grindere, cântare,ambalaje şi telefoane mobile. La sediile DIICOT, Biroul Teritorial Caraş Severin şi Serviciul Teritorial Ploieşti au fost aduse în vederea audierii un număr de 46 de persoane.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu Brigada de Combatere a Crimei Organizate Ploieşti, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timişoara. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul IPJ Caraş-Severin, IJJ Caraş-Severin, SIPI Caraş-Severin, Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara şi Grupării Mobile Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.