Peste 1.000 de amenzi în doar patru zile pentru șoferii timișeni. Pentru...

Peste 1.000 de amenzi în doar patru zile pentru șoferii timișeni. Pentru ce abatere s-au dat cele mai multe sancțiuni

0
DISTRIBUIȚI

rutiera 18

Șoferii indisciplinați s-au ales cu amenzi usturătoare în ultimele patru zile. Polițiștii rutieri au acționat pe raza întregului județ și au aplicat aproape 1.100 de sancțiuni contravenționale. Se pare că vitezomanii nu părăsesc topul celor mai amendați șoferi. Acțiunea a avut loc în perioada 16 – 19 martie cu scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Aproape 400 de șoferi au fost amendați pentru că au călcat prea tare pedala de accelerație, iar 87 au rămas fără permise de conducere.


Polițiștii au mai dat 236 de amenzi pentru indisciplină pietonală. 136 de conducători auto au fost amendați pentru că nu au purtat centură de siguranță, iar 20 s-au ales cu dosare penale pentru comiterea unor infrcțiuni rutiere.

De asemenea, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.  În zilele de weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.