Peste 100 de elevi de la Colegiul Național „C. D. Loga” din...

Peste 100 de elevi de la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara, PREMIANȚI la o serie de concursuri, în acest an școlar. Câți vor participa la olimpiade naționale

2
DISTRIBUIȚI

elevi cd loga

Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara a demonstrat, și în acest an, că este unul dintre cele mai bune licee nu doar din județ, ci și din țară. 10 % dintre elevii înscriși la școala timișoreană au reușit performanța de a obține un premiu sau o mențiune la olimpiadele și concursurile școlare la care au participat pe parcursul acestui an școlar. Mai mult, 20 de elevi vor reprezenta județul Timiș la diferite olimpiade naționale.

Mariea Ștefan, directorul Colegiului Național „C.


D. Loga” din Timișoara, a ținut să precizeze că, deși instituția pe care o conduce a fost mutată provizoriu în altă locație, acest lucru nu i-a afectat pe elevi. Asta pentru că au câștigat mai multe premii și mențiuni la concursurile la care au participat, față de anul precedent.

„Deviza şcolii noastre este „Dascăl bun, elev bun”. Ne străduim să menţinem această structură de calitate pe toate căile pe care actele normative ne permit să le facem. Vom avea grijă de acești elevi, indiferent de rezultatele obținute la olimpiadele naționale. Aparent surprinzător avem mai multe premii obținute față de anul trecut. În timpul derulării celor două proiecte de reabilitare a clădirii din centru am fost nevoiți să ne mutăm provizoriu, am trecut peste acest stres și am considerat că trebuie să ne axăm preponderent pe activitatea la clasă”, a explicat Mariea Ștefan.

În total, 111 elevi de la Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara au obținut premii și mențiuni la olimpiadele și concursurile școlare la care au participat în acest an școlar.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.