Petrecere aniversară cu artişti autohtoni care au o ascensiune fulminantă pe scena...

Petrecere aniversară cu artişti autohtoni care au o ascensiune fulminantă pe scena underground-ului românesc, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

vessAmatorii de muzică electronică vor avea parte, la Bipolar House, de un eveniment special: petrecerea aniversară care marchează împlinirea unui an de existenţă a brand-ului „Soul has 21 grams”, în cadrul căreia vor mixa artişti care în ultimii ani au avut o ascensiune fulminantă pe scena underground-ului românesc, Emi, Charlie şi Vess.

Emanuel Mija este un producător și DJ autohton care s-a făcut cunoscut cu alias-urile Emi Nescu sau Visullucid. O prezență stabilă pe scena muzicii electronice underground, el livrează seturi și piese de calitate în mod discret. Nicio clipă prea devreme, producțiile sau edit-urile lui Emi se desfășoară în ascultător ca o reverie personală, continuarea unui vis cu o amintire plăcută.


Dens, fără a îngreuna atmosfera și light, fără să-i lipsească substanța, Emi face ca timpul să curgă un pic mai lent iar sunetele ilustrează un peisaj ireal, rupt dintr-o poveste din copilărie când nu mai știi ce ai auzit și ce ți-ai imaginat. Contur este labelul înființat de el în 2013, iar primele două release-uri îi aparțin, Visullucid – Trezie EP și Emi Nescu – Simfru EP.

Charlie (sau Sava Andrei) s-a născut în Galaţi şi a fost mereu atras de partea electronică a muzicii. A început să mixeze în 2007 pentru prieteni şi pe la diverse petreceri private, lucrurile luând amploare din 2009 când e invitat să facă warm-up pentru diverşi artişti. A împărţit pupitrul cu Thomas Melchior, Valentino Kanzyani, Raresh, Prâslea, Cezar, Dan Andrei, Herodot, Cristi Cons, Alexandra, Kozo, Piticu şi mulţi alţii.

Andreea, cunoscută publicului din Timişoara ca Vess, completează line-up-ul pentru o seară de neuitat. Viziunea ei muzicală are la bază sunete universale, complexitate şi creativitate. Vess este influenţată de artişti ca Ricardo Villalobos, Plastikman, Pheek, AKiko Kiyama, Kraftwerk şi a mixat alături de Rhadoo, Petre Inspirescu, Hubble, Giovanni Verrina, Nu Zău. Stilul abordat este unul atent la detaliu, în care îmbină genuri ca minimal, techno, deep, dub şi experimental.

Evenimentul are loc vineri, 20 martie, de la ora 23.00, iar biletele de intrare costă 20 lei pentru fete, în timp ce băieţii trebuie să plătească 25 lei înainte de miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.