Petrecere specială Future Feature, alături de Liar, la Timişoara

Petrecere specială Future Feature, alături de Liar, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

liarAmatorii de muzici electronice vor avea parte în acest weekend de un eveniment deosebit, numit Future Feature, la cafeneaua D’arc, sâmbătă 7 martie, de la ora 23.00, unde Liar, unul din cei mai apreciaţi artişti în materie de muzică inovatoare şi futuristă va susţine o „prestaţie live hibridă“, după cum precizează organizatorii.

Liar a devenit cunoscut în rândul amatorilor de muzici electronice acum patru ani, odată cu remixul său la piesa Stay Together – Averos apărut la casa de discuri Farver Music.


Primul său E.P. a apărut în primăvara anului următor sub numele de „Undance”, şi a incoorporat elemente de dub, minimalism şi trance, fiind promovat printre altele de Marry Anne Hobbs în cadrul emisiunii sale radio la XFM. În vara anului 2012, Liar a debutat şi ca DJ, susţinând o serie de performance-uri inclusiv în India, iar în toamna aceluiaşi an a lansat albumul „Strange Love” la casa de discuri canadiană Infinite Machine. De-a lungul anilor Liar a realizat o serie de remixuri pentru artişti ca Active Child, Editors, Foals, JMSN, Mikky Ekko, Ruby Goe, S O H N sau The xx. Un alt material discografic de succes pentru Liar a fost „Spirewards”, iar anul trecut artistul a lansat E.P.-ul „Cybertime”, iar creaţiile sale au avut parte de un feedback pozitiv din partea multor DJ sau site-uri de profil, printre acestea din urmă numărându-se cronici pozitive în Resident Advisor sau Mixmag.

Petrecerea va avea parte de seturi susţinute de Mutual Friend şi George Allen, iar biletele de intrare costă 15 lei până la miezul nopţii şi 20 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.