Poveștile au prins viață pe pârtie. Văduva Neagră, Al Capone, D’Artagnan, clovni,...

Poveștile au prins viață pe pârtie. Văduva Neagră, Al Capone, D’Artagnan, clovni, pirați și pisici la Carnavalul Zăpezii din Parâng

1
DISTRIBUIȚI

carnaval parang (2)

Sute de turiști s-au costumat în cele mai inedite personaje, apoi și-au luat schiurile în picioare și au făcut mai multe ture pe pârtiile din stațiunea montană Parâng din Valea Jiului, județul Hunedoara, pentru a participa la Carnavalul Zăpezii.

„Sunt D’Artagnan și astăzi apăr Parângul”, a deschis festivalul un turist îmbrăcat în muschetar.


Un altul, care purta un sacou alb și o pălarie de aceeași culoare s-a prezentat drept Al Capone și a „amenințat” juriul că „dacă nu sunt câștigător voi aduce și mitraliera”. Cu un pistol de jucărie în mână și cu un lasou atârnat la cingătoare un băiat de opt ani, Andrei Popescu, a coborât pe schiuri costumat în cowboy.

Priză la public au avut și Văduva Neagră, Robin Hood sau Pocahontas. „Sunt Văduva Neagră și am venit în Parâng să-mi caut noua victimă. Poate un turist costumat în miliardar…”, a spus Dana Tomuș.

„Toată lumea se distrează la Carnavalul Zăpezii. Costume frumoase, pârtii care alunecă, vin din belșug și a început și să ningă. Ce ne putem dori mai mult”, a spus organizatorul Carnavalului Zăpezii, Stelian Zanet.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.