POZA ZILEI În ce ipostază INEDITĂ s-au fotografiat câţiva tineri din Timişoara,...

POZA ZILEI În ce ipostază INEDITĂ s-au fotografiat câţiva tineri din Timişoara, cu ajutorul unui buldozerist

0
DISTRIBUIȚI

10517507_1033413253341874_1228714665936517225_n

Un utilaj din Piața Unirii din Timișoara a devenit vedetă pe Facebook după ce mai mulți tineri au vrut să vadă cum „funcționează”.


Au petrecut până la orele dimineții într-un bar din Timișoara, dar când au ajuns pe străzile pustii din centrul istoric al orașului, au dat nas în nas cu plictiseala.

Ca să nu își piardă buna dispoziție, cei opt tineri au hotărât să își facă o fotografie originală. Băieții au pus ochii pe un buldoexcavator situat lângă Domul Catolic din Piața Unirii și s-au urcat în cupa utilajului. Pentru că era prea puțin interesantă poza, muncitorul le-a dat o mână de ajutor și i-a ridicat pe tineri în aer ca să simtă adrenalina.

„Mai mulți prieteni de-ai noștri au venit din alt oraș să ne viziteze și am ieșit la un local de unde am plecat pe la ora 7.00. Am văzut utilajul, ne-am urcat în cupă să facem o poză, iar șoferul ne-a ridicat în aer”, ne-a spus unul dintre băieți, amuzat de situație. Fotografia a fost postată pe Facebook unde a strâns aproape 200 de like-uri, dar și mai multe comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.