Primăria Timișoara nu poate amenaja locuri de parcare în Complexul Studențesc. Cum...

Primăria Timișoara nu poate amenaja locuri de parcare în Complexul Studențesc. Cum își explică edilul șef Nicolae Robu neputința

0
DISTRIBUIȚI

garaje complex

Primarul Nicolae Robu anunța ieri că a fost reclamat pentru hărțuire de către proprietarii de garaje de pe Brătianu după ce a decis că ar fi bine ca vechile construcții să fie demolate și înlocuite cu parcări în aer liber. Deși se arată extrem de preocupat de amenajarea anumitor zone din oraș, edilul Nicolae Robu își admite neputința atunci când vine vorba de Complexul Studențesc. Ieri acesta anunța că în zonă nu pot fi făcute exproprieri pentru ca terenurile să ajungă în patrimoniu privat și ordinea să fie instaurată în zonă.


Nu numai atât, dar nici șoferii care au treabă prin Complex, nici studenții care locuiesc acolo nu au parte de vești mai bune.

Edilul șef Nicolae Robu a spus că „dacă am construi parcare supraterană în spațiul deja foarte restrâns dintre cămine, am accentua imaginea de ghetou. Singura soluție este parcare subterană. Aceasta este însă prea costisitoare și primăria nu este în stadiul în care să poate aloca fonduri pentru așa ceva”. Practic, Primăria Timișoara, conform edilului, nu poate face mari intervenții în complex. Cu tote acestea Robu pune criticile rectorului Universității de Vest, Marilen Pirtea, pe seama unor strategii de promovare realizate de departamentul său de imagine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.