Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost reţinut în dosarul finanţării ilegale...

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost reţinut în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal Petrolul

0
DISTRIBUIȚI

iulian_badescu_myploiesti

Procurorii DNA au efectuat, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la Ploieşti, între care una la sediul Primăriei şi alta la locuinţa edilului Iulian Bădescu (PSD), într-un dosar vizând modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, afirmă surse judiciare. Primarul Iulian Bădescu a fost reţinut de procurori după şapte ore de audieri, scrie Mediafax.

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost scos cu cătuşe de la DNA Ploieşti, după aproximativ şapte ore de audieri, şi dus în arestul Poliţiei Prahova, la ieşirea din DNA el negând orice implicare şi toate acuzaţiile legate de o mită pe care ar fi luat-o din banii alocaţi echipei Petrolul.

La ieşirea de la DNA, primarul Iulian Bădescu a spus că este nevinovat şi a respins toate acuzaţiile care i se aduc de către procurori.


„Zice că am negociat cu el (cu Daniel Capră – n.r) atunci când nici nu era în Consiliul de Administraţie. Acum nu înţeleg de ce DNA nu priveşte lucrurile în ansamblu. Nu e nicio dovadă, ci numai un denunţ al domniei sale, corelat cu o pretinsă acuzaţie de abuz în serviciu. În luna august, nu ştiu când, a zis (Daniel Capră – n.r.) că mi-a dat ceva, după ce a negociat în ianuarie şi februarie cu mine, lucru total fals. Sper ca instanţa să-şi spună cuvântul”, a declarat Iulian Bădescu.

Acesta a mai spus, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti: ”Asta e ţara în care trăim”. Între timp, a ieşit din sediul DNA Ploieşti secretara primăriei, Oana Iacob, şi ea audiată ca suspect în acelaşi dosar. La ora transmiterii acestei ştiri, se mai află la audieri Iulia Alexandru, jurist în cadrul Primăriei Ploieşti, secretara primăriei, Oana Iacob, părăsind sediul DNA fără a face nicio declaraţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.