Primarul Nicolae Robu, ORDIN pentru secretarul Cojocari înainte de pensionare. Cum s-a...

Primarul Nicolae Robu, ORDIN pentru secretarul Cojocari înainte de pensionare. Cum s-a împăcat edilul cu pesediştii din CLT

0
DISTRIBUIȚI

robu cojocari

Certurile dintre consilerii locali din Timişoara şi primarul Nicolae Robu au devenit o rutină la fiecare plen. Astăzi însă situaţia a fost mai puţin tensionată, iar aleşii locali au avut ocazia să tragă o porţie bună de râs. Votând pe bandă rulantă proiecte privind termeni şi condiţii pentru demolarea garajelor din Timişoara şi despăgubirea proprietarilor, aleşii s-au încurcat. Sau cel puţin aşa a considerat primarul Nicolae Robu care a fost nevoit să ceară ca preşedintele de şedinţă Adrian Orza să o ia mai încet şi consilierilor să li se explice despre ce este vorba.


Adrian Orza a spus că ar fi bine ca aleşii locali să aibă pe masă o foaie cu numărul necesar de voturi pentru ca fiecare proiect să fie trecut. Edilul şef Nicolae Robu a aflat cu stupoare că aleşii locali nu au un asemenea document şi că votează pe bâjbâite proiectele care decid soarta oraşului.

„Nah, e timpul să corectăm asta înainte să ieșiţi la pensie”, i-a spus primarul secretarului Ioan Cojocari. Răzând, acesta a spus că „bine, o să corectăm de la şedința viitoare”. Consilierul local Ciprian Jichici nu a piedut ocazia de a face o glumă pe seama situaţiei şi a spus că „e o manevră ca opoziţia să nu știe care sunt alea de 18 puncte”. La doar câteva minute distanţă, şoferul primarului Nicolae Robu a venit să îi aducă acestuia un pahar. Sensibil la nevoile edilului, consilierul PSD Radu Ţoancă a spus că „vă dăm un pahar din partea grupului împotriva Timişoarei”. După ce a acceptat paharul, edilul a spus că „apreciez şi căinţa şi pocăinţa şi înţeleg acest gest al domnului consilier”. La alte câteva minute distanţă, şoferul primarului i-a adus acestuia un alt pahar, de data aceasta cu suc pe care edilul i l-a oferit cadou lui Ţoancă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.