Primarul Nicolae Robu se plânge de modul în care merg lucrările la...

Primarul Nicolae Robu se plânge de modul în care merg lucrările la Sala Polivalentă. Ce îl nemulţumeşte

0
DISTRIBUIȚI

sala-poli-6

Deși nu a reușit finalizarea Sălii Polivalente din Timișoara pentru a găzdui Campionatul European de Baschet Feminin U18, primarul Nicolae Robu continuă să se plângă de cât de încet se mișcă cei care muncesc la mult așteptatul obiectiv.


Edilul a declarat că „luni diminaţă am fost la Sala Polivalentă. Din două în două zile mă duc acolo şi nu mă pot declara mulţumit, dar eu fac tot ce pot face din postura mea de primar, în limitele legii”.

În luna februarie edilul declara că „am fost pe şantierul sălii polivalente, am constatat că se lucra, dar mai mult în interior, foarte puţin pe afară. M-a nemulţumit că nu s-a finalizat nici acum închiderea acoperişului, acea porţiune de câţiva metri din acoperiş văd că tot întârzie. Nu mi s-a oferit nicio explicaţie. Au spus că din cauza frigului nu s-a putut lucra, că era să cadă un muncitor. Tehnodomus avea muncitori pe şantier, este o altă firmă care se ocupă de construcţie Momentan acoperişul e aproape gata, puţin a mai rămas din el”. Deși nici atunci nu era mulțumit de cum decurg lucrările. Robu spunea „până în luna mai se poate finaliza dacă se face o mobilizare serioasă”.

Între timp s-a stabilit că sala „Constantin Jude” va găzdui meciurile atribuite Timișoarei din Campionatul European de Baschet Feminin pentru junioare sub 18 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.