Primarul Robu anunţă măsuri dure: „Dacă se dovedeşte că au consumat etnobotanice,...

Primarul Robu anunţă măsuri dure: „Dacă se dovedeşte că au consumat etnobotanice, cei doi vor trebui să plece din structura primăriei”

0
DISTRIBUIȚI

robu maini

Este sigur: cei doi angajaţi de la Direcţia Fiscală a Primăriei Timişoara care sunt suspectaţi că au consumat etnobotanice vor fi daţi afară.


Primarul Nicolae Robu a comentat că „ne vine să râdem, dar am insistat cu această recomandare acum ceva vreme, văzând o conduită care nu este în regulă şi având grijă de sănătatea tinerilor, că ei sunt mai vulnerabili. Am făcut un apel acum două săptămâni să aibă grijă să nu cadă în această patimă”.

Edilul spune că în cauză se vor lua măsuri dure. „Ceea ce s-a întâmplat la Direcţia Fiscală nu poate rămâne aşa. Trebuie să se întâlnească Comisia de Disciplină, între timp am transmis o notă internă prin care i-am cerut directorului să sesizeze Comisia de Disciplină şi Direcţia Antidrog. Eu nu am aşteptat, ci am dat personal telefon şi am vorbit cu doamna directoare agenţiei şi i-am cerut să îşi intre în atribuţii pe acest subiect”.

Edilul a conchis că „dacă se dovedeşte că au consumat etnobotanice, cei doi vor trebui să plece din structura primăriei. Cum pot veni cetăţenii la o persoană care are asemenea îndeletniciri?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.