Primarul Robu declară RĂZBOI cablurilor de pe stâlpi: „Dacă nu vor fi...

Primarul Robu declară RĂZBOI cablurilor de pe stâlpi: „Dacă nu vor fi duse în subteran, vor fi tăiate”. Ce le transmite timișorenilor care ar putea rămâne fără utilități

1
DISTRIBUIȚI

muncitor stalp iluminat (5)

Timişorenii ar putea rămâne fără utilităţi, dacă furnizorii lor nu respectă legislaţia şi nu duc cablurile în subteran.

Edilul şef Nicolae Robu a declarat astăzi că „sunt indignat să văd cum operatorii de diverse servicii de cablu sfidează pur şi simplu hotărârea de consiliu local şi nu au făcut aproape nimic pentru a-şi duce cablurile aeriene în subteran, nici măcar acolo unde s-au creat deja tubulaturile.


Piaţa Libertăţii este şi acum traversată de cabluri. Pe strada Mareşal Constantin Prezan sunt nişte stâlpi pe care atârnă mănunchiuri grele de cabluri, sunt înclinaţi, există riscul prăbuşirii lor, iar acestor operatori nu le pasă. Am fost sesizat de cetăţeni că în anumite locuri s-ar mai pune şi acum cabluri aeriene. Am dat dispoziţii astăzi directorului Poliţiei Locale să înceapă o campanie în tot oraşul şi să amendeze la maxim pe toţi operatorii care nu şi-au rezolvat problema şi să repete amendarea atât cât permite legea, până când cablurile aeriene vor dispărea”.

Mai mult, edilul şef susţine că se va trece şi la măsuri dure, pentru ca operatorii să înţeleagă că municipalitatea nu glumeşte. „Acolo unde există cadru legal se vor tăia cablurile. Oamenii vor trebui să îşi rezolve problema cu operatorii. Dacă nu vor reuşi să respecte regulile, nu pot fi lăsaţi aşa la nesfârşit. Suntem în al treilea an. Ei trebuie să fie penalizaţi de proprii clienţi dacă nu sunt în acord cu legea. Fiţi convinşi că de fiecare dată când s-a ajuns la tăierea cablurilor, nu s-a ezitat. Au fost pe unele şantiere tăieri inevitabile”, a mai spus edilul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.