Primarul Robu, un nou atac de FURIE: „Ce vreţi, să mă...

Primarul Robu, un nou atac de FURIE: „Ce vreţi, să mă laud că merg la Bucureşti ca să le dau satisfacţie la nişte papagali?” Ce l-a scos din sărite

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 216

Primarul Nicolae Robu se contrazice din nou. Marți, întrebat de câte ori a fost la București pentru a cere bani pentru proiectele Timișoarei, Robu spunea nu stă în genunchi în fața nimănui pentru a cere bani și că problemele nu se rezolvă stând la uși.

Astăzi a schimbat placa şi a spus că „eu sunt printre primarii care merg. Ce vreţi să mă laud că merg la Bucureşti ca să le dau satisfacţie la nişte papagali? Eu când se discută problema programelor europene sunt acolo și ştiu tot ce trebuie să știu despre cele 40 de programe ale Timişoarei.


Timișoara este unul din locurile din România unde chiar se pun în practică proiecte”. Legat de dezbaterea pentru Master Plan unde Timişoara nu a fost reprezentată, edilul a spus că „la ce să fie Timişoara reprezentată este un obiectiv pentru care este toată documentația e făcută. Sunt lucruri grele pentru care cineva trebuie să aibă argumente. Există toată documentația pentru Centura de Sud a Timișoarei de ani de zile ea a fost ajutată de către noi am avut discuții eu și cu Titu Bojin asupra traseului și descărcărilor toată documentația este la CNADNR, este obiectivul pe care CNADNR cu Minsterul Transporturilor trebuie să îl pună în practică”.

Mai mult, Robu e sigur că Master Planul a fost corectat de frica sa. „De ce credeți că au corectat Master Planul? De frica a 20.000 de timișoreni care vor ieşi în stradă. Vor vedea că vom ieși de mai multe ori dacă va fi nevoie până se dau bani pentru centură”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.