Primarul Timișoarei anunță că s-a emis primul certificat de urbanism pentru demolarea...

Primarul Timișoarei anunță că s-a emis primul certificat de urbanism pentru demolarea unor turnulețe

1
DISTRIBUIȚI

 

robu mana 1

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, astăzi, noi veşti legate de identificarea clădirilor care nu deţin autorizaţie de construcţie sau care nu respectă respectivele autorizaţii.

Prezent la conferinţa de presă a Primăriei Timişoara, Robu a declarat că „au fost identificaţi proprietarii acelor clădiri care se află în astfel de situaţii şi li s-a pus în vedere că dacă după notificare nu intră în legalitate vom apela la instanţele judiciare.


Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am în mână un prim certificat de urbanism pe care scrie desfiinţare turnuleţe. Iată că unii cetăţeni, care poate au greşit sau poate nici nu au greşit, au înţeles că trebuie să le desfiinţeze. Eu vreau să salut această poziţie adoptată de domnul Stancu Codruţ şi să îl consider un exemplu de urmat şi de ceilalţi cetăţeni care au construcţii făcute fără autorizaţii sau fără respectarea autorizaţiei”.

Casa este situată la adresa Liviu Rebreanu numărul 10 – 12 şi edilul a spus că pe durata mandatului său nu vor fi acordate acte pentru ca turnuleţele ridicate fără autorizaţii să intre în legalitate. Mai mult, edilul susţine că o vină mare au şi arhitecţii care au permis ca astfel de construcţii să fie ridicate.

1 COMENTARIU

  1. Pe Ioan Simu cand are timp mister primar sa treaca?avem asfalt nou(made in Cornu), plin de gropi, fisuri, camioane, circuit viteza(pe unde se poate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.