Progrese la formarea noului PNL Timiș: 65 de organizaţii au conduceri monocefale....

Progrese la formarea noului PNL Timiș: 65 de organizaţii au conduceri monocefale. Cum va fi marcată fuziunea PNL cu PDL

0
DISTRIBUIȚI

dan popa (2)

Alipirea dintre PNL Timiş şi PDL Timiş merge ca pe roate, dau asigurări cei doi copreşedinţi, Dan Popa şi Nicolae Robu.

Popa a anunţat astăzi că „avem deja peste 65 de organizaţii cu un singur preşedinte, organizaţii monocefale. În urma discuţiilor de ieri din comitetul judeţean executiv încercăm ca la restul de 32 sau 33 de organizaţii să negociem corect în fiecare, pentru a stabli un singur preşedinte în funcţie de consensul echipelor din acele organizaţii.


Săptămâna viitoare, până vineri, se va discuta la faţa locului cu membrii, pentru a se alege un singur preşedinte. Sperăm ca după aceea să dăm verde la fuziune în tot judeţul. Nu am fuzionat până acum niciunde, dorim să fie o mică ceremonie, un moment solemn unde să participe toţi membrii. Am decis ca până vineri să încercăm ca, în cele mai multe din cele 33 organizaţii, să avem un consens pentru un singur preşedinte. Sunt covins că avem şi câteva organizaţii unde va trebui să intervenim noi. Ieri am avut comitetul judeţean, în care am făcut primul pas în organizarea politică. Am reuşit să stabilim 18 responsabili regionali de zonă. În această lună vom finaliza zonarea judeţului, vom avea circa 40 de responsabili de zone”.

Robu a întărit ideea colaborării perfecte dintre cele două mari partide care au decis să fuzioneze şi a spus că „încă o dată vreau să scot în evidenţă că, aşa cum era firesc şi de aşteptat să se întâmple, deciziile se iau cu logică şi cu gândul la binele partidului, şi nicidecum nu se ţine cont de poziţia de pe care au venit în comitetul judeţean membrii. Nu ne-am grăbit să anunţăm preşedinţii unici de organizaţii, deşi în unele organizaţii există preşedinţi unici. De săptămâna viitoare vom începe să dăm şi nume, pe măsură ce vor fi agreaţi incontestabili lideri unici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.