PSD, de la bătrâna şpagă la tânăra crimă organizată

PSD, de la bătrâna şpagă la tânăra crimă organizată

2
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Ca să scape de imaginea de partid corupt, PSD face orice. A ajuns până acolo încât se leapădă la foc automat de baronii, până mai ieri stăpâni şi stâlpi ai partidului. Cum niciodată locul nu rămâne gol, lupii tineri au început să ocupe poziţiile cheie.


Că tot se vorbeşte de o nouă generaţie care să preia frâiele ţării.

Dacă priveşti mai atent la mişcările din peisaj, observi că în spatele noilor lideri, cu imagine numai bună de pus prin afişe, peisajul este unul sinistru – fraţi şi verişori ai crimei organizate care împarte propria-i dreptate, foşti poliţişti obişnuiţi cu unsul ca să-şi atingă visele megalomane, şantajişti mascaţi în orice se cere sau pupincurişti pregătiţi să sacrifice totul doar ca-i bage şeful în seamă.

Încet, încet, ocupă poziţie după poziţie, profitând de toate privirile îndreptate spre lupta tot mai încrâncenată cu corupţia. În timp ce noii naşi ai partidului se instalează cât mai comod în fotolii,  PSD este doar la un vot distanţă de a înlocui bătrâna şpagă cu proaspăta crimă organizată, care duce politica la nivelul următor. Infracţional, desigur.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.