Răsturnare de situație în cazul atacului MAFIOT cu un cocktail Molotov. Cine...

Răsturnare de situație în cazul atacului MAFIOT cu un cocktail Molotov. Cine sunt autorii și ce au declarat

0
DISTRIBUIȚI

atac molotov 4

Patru tineri au fost arestați preventiv pentru tentativă de omor și distrugere prin incendiere în cazul atacului cu cocteil Molotov. Patru tineri din Hunedoara, cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru tentative de omor și distrugere prin incendiere în cazul atacului cu sticlă incendiară care a avut loc în noaptea de 21 spre 22 februarie la Șoimuș, lângă Deva. Patru tineri cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani, Niţă Alexandru-Ionuţ (zis Şefu sau Boss), Melincianu Marius-Samuel (zis Sami), Ciuciu Nicolaie-Cosmin (zis Coco) şi Brezuică Mihai-Mircea (zis Mae), au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunuilor de tentativă de omor și distrugere prin incendiere în cazul atacului cu sticlă incendiară lîngă Deva.“Magistrații Tribunalului Hunedoara au admis solicitarea de emitere a mandatelor de arestare preventivăpentru 30 de zile pe numele a patru suspecți bănuiți că au fost autorii atacului cu sticlă incendiară produsîn noaptea de 21 spre 22 februarie la Șoimuș, lângă Deva.


 Decizia a fost luată în urma probelor administrate în acest caz”, a mai declarant procurorul de caz, Dorel Herban de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Procurorul de caz susține că tinerii nu au nicio legătură aparentă cu victima. Întrebat dacă aceștia au comis fapta la îndemnul altor persoane procurorul a spus “e posibil. Urmează să fie administrate și alte probe și să li se ia și alte declarații”. La ieșirea din Tribunalul Hunedoara, după ce au aflat că vor rămâne în arest preventive pentru 30 de zile, cei patru tineri au declarat jurnaliștilor că nu sunt autorii atacului “Nu au probe! Nu am făcut nimic!” a spus unul dintre cei patru. Doi dintre cei patru tineri arestați preventiv sunt cei ridicați în urmă cu aproape trei săptămîni, odată cu ridicarea autoturismului cu numere de Franța folosită la atacul în stil mafiot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.