Rezultate DEZASTRUOASE la simularea pentru Bacalaureat. În ce județ din vest s-au...

Rezultate DEZASTRUOASE la simularea pentru Bacalaureat. În ce județ din vest s-au obținut cele mai mari note

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat

Rezultate dezastruoase la simularea Bacalaureatului în vestul țării. Mai puțin de o treime din tinerii care au susținut probele nu au reușit să obțină note de trecere.

Arădenii stau cel mai bine în ceea ce privește notele, însă doar comparativ cu timișenii, hunedorenii și cărășenii.

Rata de promovare la simularea de la Bac din 2015 a fost de 29.37% în județul Timiș, cu 4% mai mare decât anul trecut.


În 2015, un număr de 5.536 de elevi din județul Timiș s-au înscris la simulare. Dintre aceștia, 1.471 au decis, până la urmă, să nu se prezinte la acest test. Dintre elevii care s-au prezentat la toate probele simulării, 1.194 au obținut medii peste 6, iar 161 nu au reușit această ”performanță”.

În judeţul Caraş-Severin doar 28,44 % dintre elevi au primit note de trecere. La simularea examenului de bacalaureat au participat peste 4.400 de elevi.

De asemenea, o treime dintre elevii din judeţul Arad au obţinut medii de trecere la simularea examenului de Bacalaureat – 31,75%.

Hunedorenii sunt cei mai tari din regiune. Promovabilitatea la simularea examenului de Bacalaureat, la nivelul judeţului Hunedoara, a fost de 40,64%.

Un număr de 23 de elevi au obţinut nota maximă la matematică, în timp ce la Limba şi Literatura Română, de nota 10 au fost doar 7 elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.